Search Site
producten
€ 0,00

Betaling

Betaling van de te leveren producten kan geschieden via iDeal, PayPal, creditcard of via een overschrijving. Bij ontvangst van de betaling zal het product verzonden worden. Onze klanten kunnen uit de onderstaande mogelijkheden kiezen voor de betaling van de gewenste producten.

 

Overmaken
Bij de keuze voor vooraf overmaken dient het verschuldigde bedrag handmatig overgemaakt te worden op rekeningnummer (IBAN) NL06RABO0312956770 t.n.v. Van Veen Zuijderwijk VOF te Naaldwijk onder vermelding van het bestelnummer. Om je bestelling te kunnen verwerken, dient BO Lifestyle je betaling eerst ontvangen te hebben. Tussen de afboeking van je rekening en de bijboeking op onze rekening kan enige werkdagen verschil zitten. Je order wordt in behandeling genomen op het moment dat BO Lifestyle je betaling ontvangen heeft. We reserveren de artikelen voor je 72 uur na je bestelling. Is de betaling dan niet binnen, dan wordt de order geannuleerd.

 

Mocht je bij deze optie ook gekozen hebben voor ‘afhalen bij BO Lifestyle in Naaldwijk’, zorg dan dat je een betalingsbewijs kunt overleggen (kopie), zodat je kunt laten zien dat de bestelling betaald is en dat je de artikelen ook direct mee naar huis krijgt.

 

Betaling vanuit het buitenland 

Indien je een betaling vanuit het buitenland doet, dan heb je een Ibannummer en/of Swiftcode/BICcode nodig. Het Ibannummer is NL06RABO0312956770 en de Swiftcode/BICcode is RABONL2U. Je kunt het orderbedrag overmaken naar rekeningnummer NL06RABO0312956770 t.n.v. BO Lifestyle Naaldwijk onder vermelding van het bestelnummer. Vermeld bij de betaling altijd je bestelnummer erbij, zodat we jouw betaling snel kunnen traceren. Je mag ook een betalingsbewijs / printscreen hiervan e-mailen naar klantenservice@bolifestyle.nl  dan kunnen we je bestelling sneller naar je toezenden. 

 

  ideal Ideal
Als je bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank of Postbank, kun je via onze site op een veilige en eenvoudige wijze elektronisch de betaling van je bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van je bestelling, kies je voor de betaalmethode iDeal. Automatisch wordt een pagina geopend waarin je de bank waarbij je (online) bankiert kunt selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klik je op www.ideal.nl Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij je bestelling direct na betaling in behandeling nemen.


paypalPaypal
Veilig kopen bij BO met PayPal. Met PayPal kun je artikelen op BO makkelijk en veilig online betalen. Je profiteert bovendien gratis van de volledige Kopersbescherming van Paypal. Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Voor het openen van een PayPal-Rekening heb je alleen een e-mailadres en een bankrekening of creditcard nodig, daarna hoef je nooit meer je bankgegevens met derden te delen. Ga naar www.paypal.nl voor meer informatie.

 

 creditcard  Creditcard
Betalen via je Mastercard of Visacard is bij BO Lifestyle ook mogelijk en uiteraard ook veilig.

 

 

Rembours
Als je bij voorkeur achteraf wilt betalen, dan kun je ervoor kiezen om je bestelde artikelen onder rembours toe te laten sturen. Je kiest bij het bestelproces voor ónder rembours'. De kosten (€ 15,83) betaal je bij aflevering van de bestelling aan de postbode en worden hiervoor in rekening gebracht.

 

 

bo kadobonBO Kadobon
Een ander geldig betaalmiddel bij BO Lifestyle is de BO Kadobon, uitgegeven door BO Lifestyle.nl. Bij het bestellen via de webwinkel kun je deze code als kortingscode opvoeren ter betaling. De bon is net zolang geldig tot het volledige bedrag is gespendeerd. In de webshop is het saldo van een kadobon op te vragen door het bonnummer in te voeren.

De BO Kadobon online