Search Site
producten
€ 0,00

Bezorgen

48-uurs levering
Als je de artikelen (van maandag t/m vrijdag) voor 14.00 uur online hebt besteld en betaald*, wordt je bestelling in principe binnen 48 uur bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald* (vrijdag na 14.00 uur, zaterdag en zondag) worden op woensdag bezorgd. Door de grote hoeveelheid bestellingen die we tijdens acties te verwerken krijgen willen we je er op wijzen dat in actieperioden de levertijd kan uitlopen naar maximaal 72 uur. Onze 48-uurs levering kunnen we je uitsluitend garanderen buiten deze actieperioden. Je bestelling wordt keurig verpakt en supersnel bij je aangeboden. Mochten wij toch onverhoopt ,binnen onze streeftermijn, niet kunnen leveren dan zullen wij u informeren. Wij zullen de levertijd aan u communiceren waarna u kunt aageven of u de bestelling alsnog geleverd wilt hebben of u kunt deze kosteloos annuleren.
Als je bestelling in je account de status ‘verzonden’ heeft maar je deze nog niet hebt ontvangen, kun je het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Als je je bestelling 4 werkdagen nadat deze is verzonden nog niet heeft ontvangen, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Verzend- en handlingskosten
De verzend- en handlingskosten binnen Nederland zijn voor elke bestelling gelijk en bedragen € 2,95. Bij bestellingen groter dan € 35,00 worden geen verzend- en handlingskosten in rekening gebracht. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling te laten bezorgen in kadoverpakking, ook naar een adres naar keuze. Hier is een meerprijs van € 2,00 aan verbonden. Alle bestellingen worden door ons met pakketpost verzonden. Door middel van verzending per pakketpost beperken we het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van je bestelling.

 

Gerennomeerde bezorgdienst
Je pakket wordt verzorgd via PostNL. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra je bestelling verzonden wordt. Je besteling wordt indien mogelijk verzonden in een envelopdoos, welke door de brievenbus past. Is het artikel niet in een envelopdoos te verzenden, dan wordt gebruik gemaakt van de pakketbezorging door PostNL. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt. Wanneer je niet thuis bent, zal PostNL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.

 

Niet thuis?
Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of je buren). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen!

 

Afhalen
Voor leveringen die klanten willen afhalen in Naaldwijk worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Zodra de levering gereed is, ontvangt u van BO Lifestyle een e-mail. De bestelling kan tussen onze openingstijden afgehaald worden, mits er een betaalbewijs overlegd kan worden.