Search Site
producten
€ 0,00

De online BO Kadobon

Het bestellen van de online BO Kadobon is simpel en snel. Je kiest onder de categorie BO Kado voor de BO Kadobon de bon met de waarde naar keuze. Hierbij zijn diverse waarden mogelijk, voor iedere gelegenheid een bijpassende bon. Nadat je een keuze hebt gemaakt geef je het aantal in en klik je op ‘bestel’, net als bij een regulier product.

Bij het bestellen van de BO Kadobon ontvang je bij de bevestiging van je bestelling een unieke code. Deze code kun je ‘kado’ doen. Bij het bestellen via de webwinkel kun je deze code als kortingscode opvoeren ter betaling. Een eventueel restant bedrag blijft aan het bon-nummer gekoppeld en kan gebruikt worden bij toekomstige bestellingen. In de onderstaande afbeelding is een specimen van de BO Kadobon te zien.

Voorwaarden BO Kadobon
De waarde van de BO Kadobon wordt is gekoppeld aan een bijbehorende bon-code. Bij het verlies van deze code is het openstaande bedrag niet meer invorderbaar. De waarde van de BO Kadobon blijft onbeperkt geldig. De online BO Kadobon is alleen via de webwinkel inwisselbaar.