Search Site
producten
€ 0,00

Ruilen en/of retourneren

Ruilen/ retourneren in onze vestiging

Wij bieden u de mogelijkheid om uw product te ruilen of retourneren in onze winkelvestiging BO Lifestyle in Naaldwijk. Retourneren en/of ruilen is uitsluitend mogelijk indien u het aankoopbewijs (eventueel kopie of bankafschrift) binnen 8 dagen na ontvangst, zoals bijgesloten bij de verzending, aan onze winkelmedewerkers kunt overhandigen. Zonder het aankoopbewijs kunnen wij het product helaas niet retour nemen. Voor retourneren in de winkel gelden de volgende voorwaarden:

 

  • De artikelen moeten ongebruikt d.w.z. niet gedragen en ook niet gewassen. Uiteraard is het passen van een artikel toegestaan.
  • Prijs en informatiekaartjes van het product moeten aan het product bevestigd zijn. Indien de informatiekaartjes het passen belemmeren dan mogen deze verwijderd worden, echter dient  het label waaraan het kaartje is bevestigd niet verwijderd te worden.
  • De artikelen moeten, indien rederlijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden teruggestuurd
  • De artikelen moeten compleet teruggestuurd, geruild worden, dus incl. labels, stickers, centuren e.d.

 

Retourneren via retourzending

  • De kosten voor de retourzending zijn ten alle tijden voor de klant
  • Retouren dienen, binnen 8 dagen na ontvangst. We stellen het op prijs als je de artikelen die je wilt retourern aangemeld op het volgende e-mailadres: retouren@bolifestyle.nl. vermeld hierbij het bestelnummer in deze e-mail.
  • Bij een retourzending dient het aankoopbewijs (of kopie) bijgesloten te worden 
  • Vul het bijgevoegde retourformulier correct in en voeg dit bij de retourzending
  • Gebruik (indien mogelijk) de originele verpakking om het artikelen retour te zenden
  • Stuur het product altijd voldoende gefrankeerd retour naar het adres dat op het retourformulier vermeld staat:


BO Lifestyle
Rembrandtstraat 24
2671 GD Naaldwijk
t.a.v. retourafdeling webwinkel

Tip!
Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost. PostNL rekent € 6,95 voor pakketpost.

Onvoldoende of ongefrankeerde retouren worden niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen. De kosten van frankering van de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant. Indien de producten niet geleverd zijn volgens de oorspronkelijke bestelling (verkeerde maat, kleur, fabricagefout), dan zijn de retourkosten voor rekening van BO Lifestyle. Wij streven er naar het aankoopbedrag incl. verzend- en administratiekosten binnen 10 dagen, uiterlijk binnen 15 dagen het bedrag terug te storten op uw rekening.  

Ruilen via retourzending

U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@bolifestyle.nl om te vragen of het product in de juiste maat of kleur voorradig is. U kunt ook bellen naar 0174 - 63 17 64 tijdens de openingstijden van de winkel. Aan het opnieuw versturen van uw bestelling, zijn wel administratie- /verzendkosten van € 4,95 verbonden.